Atlantic 2012 750 W RSS7 750 W Fehér magasság: 48x145 cm

Atlantic 2012 750 W RSS7 750 W Fehér magasság: 48x145 cm

103 390 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Atlantic 2012 750 W RSS7 750 W Fehér magasság: 48x145 cm

103 390 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
netgepeszet.hu
Termékleírás
Tömeg 17 kg
Teljesítmény 750 W
Gyártó Atlantic
Magasság 145 cm
Mélység 8,5 cm
Szükséges betáp 3,26 A
Tápkábel hossza 90 cm
Szélesség 48 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Fürdőszobák önálló fűtésére tervezett, francia gyártmányú elektromos törölközőszárító. Beépített, maunális vezérlésű termosztáttal és további, egyszerű kényelmi funkciókkal. Nem szükséges vízzel feltölteni, könnyen és gyorsan felszerelhető és beüzemelhető. Dugvilla nélkül, 90 cm-es vezetékkel ellátva. 2 év garanciával.

Önálló fűtésre Az Atlantic törölközőszárítók beépített termosztáttal rendelkeznek, folyamatosan mérik a helyiség hőfokát és ennek megfelelően ki-be kapcsolva tartják a beállított hőfokot. Éppen ezért meglfelő méretezés esetén teljesen önálló fűtésre is alkalmasak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a törölközőszárítóra rakott törölközők és egyéb ruhadarabok visszafogják a fűtőpanel fűtőteljesítményét, ezért mindig nagyobb teljesítményt válasszon, mint egy sima fűtőpanel esetén. Ha bizonytalan a választásban, kérje szaktanácsadó kollégáink segítségét! Egyszerű beüzemelés és karbantartás
  • A törölközőszárítók gyárilag folyadékkal töltöttek, nem szükséges őket vizes hálózatra kötni, sem utólagosan tölteni őket. Továbbá nem szükséges elektromos patron használata sem, egyszerűen az elektromos hálózatra kell kötni.
  • A készülékek 90 cm-es vezetékkel ellátottak, dugvilla nélkül! Ha nem szeretné direktben a hálózatra kötni, természetesen házilag szerelhető dugvilla a vezeték végére.
  • Felszerelésük rendkívül egyszerű, a beüzemeléshez sem szükséges szakember.
  • Utólagos karbantartást a rendszeres tisztításon kívül nem igényelnek.
Három típusban elérhető A Nordart a gyártó három féle, a fentiekben azonos típusát forgalmazza, néhány apró különbséggel: - Atlantic 2012 - Manuális termosztáttal, a panel jobb alján - Atlantic Theola - Digitális, programozható termosztáttal, a panel jobb alján - Atlantic Doris 3 - Digitális, programozható termosztáttal a panel jobb közepén, törölköző-akasztókkal Mindhárom típusra 2 év javítási garancia vonatkozik. További funkciók Boost funkció
A készülék maximális teljesítményen kezd el fűteni két órán keresztül, majd visszaáll az eredeti működésre. Törölközőszárító funkció (Csak 2012 típus esetén!)
A készülék közepes teljesítményen kezd el működni a beállított hőmérséklettől függetlenül. Heti programozás (Csak Theola és Doris 3 típus esetén!)
A beállított hőmérsékletet előre programozhatjuk heti ciklusokban, napi és óránkénti beosztásban.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.